ПРОМОЦИИ

Нова година 2023

30.12.2022 / 02.01.2023

Защо да не прекарате Новогодишните празници – тези семейни празници – без обичайната суетня и приготовления. Посветете се наистина на близките си, на партньора и децата си. Доверете ни се, нека бъдем ваши домакини в тези светли дни.  

В хотел „АЛИСА “ ще се чувствате комфортно като у дома си, но без да имате всички дребни ежедневни грижи. Нашият екип ще приготви празника. Празничната украса и жизнерадостната атмосфера в ресторанта ще подсилят доброто ви настроение. 


За вас остава само да се веселите, да се наслаждавате на планинските зимни гледки, да споделяте с близките си забавления, моментите на отдих.

Разгледайте нашите специални оферти за Новогодишните празници и направете резервации. Очакваме ви!

Пакетна цена на човек в двойна стая 285 лв. за 2 нощувки.

Включва : 2 нощувки със закуски в двойна стая, 1 вечеря на блок маса в ресторанта на хотела, 1 празнична вечеря по четиристепенно меню с алкохолна и безалкохолна напитка в ресторанта на хотела на 31 декември 2022г.

 

Пакетна цена на човек в двойна стая 388 лв. за 3 нощувки.

Включва : 3 нощувки със закуски в двойна стая, 2 вечери на блок маса в ресторанта на хотела, 1 празнична вечеря по четиристепенно меню с алкохолна и безалкохолна напитка в ресторанта на хотела на 31 декември 2022г.

В цената е включено ползване на релакс зоната в хотела, която разполага с две сауни, закрит топъл басейн, парна баня, загряващи се кресла за почивка, турска баня, релакс зона около басейна, приключенски душ, ледена купа и фитнес зала.

Насладете се на една прекрасна новогодишна почивка, безплатно ползване на паркинг и интернет в целия хотел.

Деца на възраст до 6г. се настаняват безплатно /без изхранване/. Деца на възраст от 6 до 12 г. се настаняват на допълнително легло в стая за двама пълноплащащи възрастни на цена – 140 лв за две нощувки и 194 лв. за 3 нощувки.

При потвърждаване на резервация се изисква внасяне на 50% от общата сума по резервацията.

Условия за анулация:

При анулиране до 15 дни преди датата определена за пристигане по резервацията – без неустойка.

При анулиране от 2 до 14 дни преди датата определена за пристигане по резервацията – срещу 50 % неустойка.

При анулиране до 48 % преди датата определена за пристигане по резервацията – срещу 100 % неустойка.

Форсмажорни обстоятелства не правят изключение от общите условия за анулация.